Header image  
18-20 februari 2009  
  
 
 
 
 

 
 
Welkom Diede, Zita, Stella en Celiz


Diede (7j) is met zusje Stella gebracht door papa met de auto. Gekke foto's maken. Wil met opa Jan en de anderen naar het bos en met oma Cora cadeautjes kopen in de winkel. Om 9 uur naar bed en dan nog een beetje kwekken met Zita over onze geheime dingen. Eet het liefst patat en kroket. Droge rijst met neits er door heen en boerenkool met worst.

 

Zita (7j) is met de bus uit Groningen gekomen, met mamma en Ies. Leuk om met Diede samen te zijn. Geheimpjes en samen een hut bouwen. Als ik iets stout gedaan heb vertel ik het niet aan mama. Schrijft niet vaak in haar dagboek, de laatste keer was 2 december: een tekeningetje. Speelt het lefst met Diede, Met opa een grapje uithalen. Spelen is het leukst. Het lekkerst is patat, pizza of poffetjes. Foto's van iemand maken.

 

Stella (4j) komt snoep eten en op de computer spelen en wil als het buiten donker is patatjes eten. Wil eigenlijk alweer naar huis.

 

 

 

 


Celiz (4j) wil niet slapen. Wil het liefst spelen: verstoppertje en tikkertje. Eet het liefst pasta. Celiz wil hier blijven (soms).

 

 
wie we zijn